In- and Outside Bonding and Communication

 

Naar meer winst : financieel en relationeel

 

Coach Frank Polders

I.O.B&C. staat voor training én teambuilding : twee in één.

 

Inside Bonding betekent verbinding maken met jezelf, weten wie je bent, wat je wil en wat je kan. Outside Bonding is verbinding maken met de anderen en de omgeving op een constructieve manier. Communication hier betekent effectief en creatief communiceren.

 

1.Focus op training

 

1.1.Training in communicatie

 

U oefent daadwerkelijk in hoe effectief te communiceren aan de hand van verscheidene communicatiemodellen.

U leert verschillende posities in te nemen, verschillende houdingen aan te nemen, verschillende vermogens te gebruiken.

- lees meer ->

 

1.2.Teambuilding

 

U maakt zelf de practische opbouw en de theoretische invulling van de modellen, samen met de andere medewerkers, met de andere managers, met de gehele groep.

 

2.Focus op teambuilding

 

2.1.Teambuilding

 

U oefent in verbinding maken met uzelf, de anderen, de natuur en het bedrijf. Dit kan aangeboden worden via meditatie, grondingsoefeningen ervaringswandelen, het gezamelijk ervaren van stilte en speelse contact-oefeningen.

 

2.2.Training in communicatie

 

U oefent in het verwoorden van eigen ervaringen , u deelt met de anderen. U leert onder andere omgaan met zelfexpressie en erkenning, beïnvloeding en  toegankelijkheid.

 

I.O.B&C, onze training-teambuildingsmodule situeert zich buiten in de natuur of binnen in een ruimte, rustig gelegen in de natuur.

 

In-and Outside Bonding and Communication geeft u communicatieve kennis en vaardigheden die resulteren in een efficiënte samenwerking binnen en buiten het bedrijf. U verbindt zich met uw eigen natuurlijke kwaliteiten, met de werknemers/ collega’s en met het bedrijf zodanig dat ieders betrokkenheid, creativiteit en productiviteit stijgt.
Indien u niet aan communicatie en verbinding werkt, lopen vele onderhandelingen vast en verliest u veel tijd met oeverloos vergaderen. Tevens voelen de werknemers geen of weinig betrokkenheid dat zich  ondermeer uit in lage creativiteit, lage productiviteit en ziekteverzuim.

 

 

 

Naar meer winst : financieel en relationeel

 

design: Wellspring
© Frank Polders