Op weg met jezelf, wandeltherapie, ervaringswandelen, workshops

Goddelijk wild: de weg naar meer natuur in je leven

BEZOEK NU ONZE NIEUWE WEBSITE: www.aarde-oase.com.

Meer om meer verlangen we ernaar terug contact te maken met onze innerlijke natuur. Daarbij komt ook dat we de natuur in het algemeen terug een plek willen geven in ons leven. Het is bijna een noodzaak geworden om staande te kunnen blijven in deze chaotische tijden.
Ann Sterckx en Dr. Rudy Vandamme zijn ecopsychologen en auteurs van ‘Goddelijk Wild’ en het essay ‘Welke mens wil je zijn?’.
 
Ze vertellen hoe een trektocht een ‘rite de passage’ werd en een persoonlijke transitie met zich meebracht. Ann en Rudy nemen je verder mee in het landschap van ecopsychologie en laten je ervaren hoe je via o.a. Natuurcoaching antwoorden kan vinden op: hoe het ongetemde wilde in jezelf reactiveren? Waar vind je het goddelijk wilde in een stadsleven? Waar veerkracht vinden in tijden van onzekerheid? Hoe je door de natuur laten inspireren om een blinde vlek in je leven helder te maken?
 
Om de dag in te leiden, neemt Frank Polders ons mee in een intense natuurbelevingssessie. We leren ons ook bewust worden van de kracht van de plek Hoeve Aarde Oase.

 

Schrijf je in voor deze bijzondere ervaring.

 

woensdag 05 oktober

09.30 u-17.00 u in Aarde Oase.

Prijs:

97  euro per persoon (excl. btw)

 

Klik HIER voor alle praktische info