Op weg met jezelf, wandeltherapie, ervaringswandelen, workshops

Concerten

BEZOEK NU ONZE NIEUWE WEBSITE: www.aarde-oase.com.

party

 

CONCERTEN MET DIETER

Piano op midzomer op 24/6/16 van 20.00u – 22.00u

Op een intuïtieve manier ontstaat er een sober melodisch, harmonisch en/of ritmisch motief, dit muzikale stukje breidt zich uit tot een thema.

De ene keer improviseert Dieter op één akkoord, dan weer speelt hij steeds andere akkoorden achter elkaar, zoals een zoektocht naar één van de vele mogelijke uitwegen van een labyrint. Deze repetitieve speelwijze geeft de muziek een meditatief karakter, je krijgt dus de mogelijkheid om vredig weg te dromen.

17€/persoon

Klankenconcerten 28/10/16 van 20.00u – 22.00u

Als intuïtief multi-instrumentalist speelt Dieter o.a. Amerikaans-indiaanse trom en fluit, klankschalen, didgeridoo, mondharp, udu, gitaar en maakt hij meer en meer gebruik van het belangrijkste instrument, de stem. De natuurlijke trillingen brengen jouw lichaam tot ontspanning.

17€/persoon

Contrabas op midwinter op 23/12/16 van 20.00u – 22.00u

Dieter bespeelt de contrabas pizzicato, tokkelend met de vingers en arco, met de strijkstok, maar ook percussief, trommelend op de klankkast en tikkend op de snaren.

De repetitieve en vloeiende speelwijze geven de muziek een meditatief karakter, je krijgt dus de mogelijkheid om vredig weg te dromen.

Ontspan en geniet, luister en voel, ervaar en besef.

17€/persoon